fredag 4 oktober 2013

Dagordning 18 oktober

Vi träffas kl. 9-15 i rum 1D262 på universitetet.
Vi kommer att utvärdera konferensdagen, gå en runda för att uppdatera oss kring vilka utvecklingsarbeten vi språkutvecklare bedriver, diskutera utbildningen i Reading to Learn och prata om de lässatsningar som är på gång via NCS och RUC.

Eftersom många vill satsa på lärares kompetensutveckling av läsförståelse framöver är det viktigt att vi språkutvecklare funderar över vad vi vill se i sådana satsningar. Vad är det som behövs? Hur ska det genomföras? Passa på att tänka igenom detta noga innan mötet - vi kan påverka och våra idéer spela stor roll!

Önskemål om övriga samtalsämnen mottas tacksamt och även era  spaningar. För nya deltagare kan jag berätta att en spaning innebär att man delar med sig av sina tankar kring någon intressant artikel, bok eller annan relevant "nyhet" för vår profession.

Väl mött!

1 kommentar:

  1. Jag som är ny i nätverket skulle gärna vilja att vi tog en runda där alla får presentera sig och berätta lite om det uppdrag man har i kommunen.
    En annan sak som jag gärna skulle vilja höra från er alla är hur man arbetar med kunskapsuppföljning i de olika kommunerna, men det kanske är för stort för att få plats på fredagens agenda.

    SvaraRadera