torsdag 27 augusti 2015

Värmland läser

Vi närmar oss november och ”Värmland läser”, en kampanj för att öka intresset för läsning och litteratur. Tanken är att kampanjen ska bli ett avstamp för fortsatt arbete med läs- och litteraturfrämjande insatser i Värmland. Att läsförståelsen har sjunkit, framför allt bland unga, är många medvetna om. Därför har satsningar på läsfrämjande blivit allt viktigare och många aktörer arbetar redan med detta. Men samverkan kan öka och insatserna samordnas mer.

Vi vill nu bjuda in alla intresserade aktörer för att berätta mer om kampanjen, inspirera och få ta del av vad ni kan bidra med!

Inbjudan riktar sig till alla som på något vis vill bidra till att öka intresset för läsning och litteratur i Värmland.

Region Värmland arrangerar två träffar onsdagen den 30 september, en på förmiddagen och en på kvällen. Du väljer själv den tid som passar dig bäst. Deltagandet är givetvis kostnadsfritt. Anmälan senast 16 september. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Gör din anmälan här. Du kan också göra din anmälan via Region Värmlands hemsida
under kurser och konferenser

Information om träffens innehåll lämnas av projektledare Louise Alvarsson, louise.alvarsson@regionvarmland.se, 073-05 20 259

Önskar du praktisk information kontakta Sofia Nibblén Berndtsson sofia.nibblen-berndtsson@regionvarmland.se, 054-701 10 04 Varmt välkommen! Region Värmland Kurs & Konferens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar